IKUTI 3 LANGKAH MUDAH INI UNTUK ANDA BERJAYA KURUS DAN SIHAT

OH OBESITI! Pada tahun 2015, peratus menunjukkan 48% rakyat Malaysia mengalami masalah obesiti. Malaysia negara tergemuk weh. Risau ambe tengok data ni.

Katakan TIDAK kepada OBESITI! Sekarang anda mampu realisasikan impian untuk kurangkan berat badan dengan 3 langkah mudah ini! Jom kita start 🙂

LANGKAH 1 : YAKIN ANDA AKAN MAMPU BERJAYA KURUS DAN SIHAT

Dah 10, 20 atau 30 tahun anda mengalami masalah berat badan? Ketahuilah bahawa kurus dan sihat itu tidak mustahil untuk anda capai dan rasai sendiri.

Ketahuilah bahawa telah ramai yang berjaya kurus dan sihat hanya dengan sertai Jom Detox Jutawan. Baca dan hayati kisah kejayaan mereka.

Pertama sekali, Anda kena bayangkan gambar mereka kembali kurus dan sihat itu sebagai diri anda 🙂 Tiada yang mustahil apabila kita betul-betul serius berusaha! Selebihnya Allah SWT sebagai Maha Sebaik-baik perancang akan memberikan hasilnya di atas usaha kita. Percayalah, anda tidak akan berjaya kurusa dan sihat jika anda tidak tukar mindset yang anda mampu mencapainya! 😉

Jika perlukan lebih kekuatan, buka link ini untuk dengar lebih banyak kisah mereka yang kurus dan sihat dengan Program Jom Detox Jutawan. Anda juga pasti boleh!

Buang segala kata-kata ‘penyedap hati’ dalam diri yang kata “gemuk is awesome” “aku bahagia. gemukkan comel”. Sudah-sudahlah aniaya diri anda sendiri. Tidakkah anda mahu kembali merasa cergas, sihat dan yakin seperti insan sihat yang lain? CANTIK ITU SUBJEKTIF, kalau kurus sahaja tidak sihat tidak juga melambangkan kecantikan. Kurus tu bukanlah kena ikat perut sampai tak makan langsung semata-mata nakkan pinggang ramping malah mendatangkan kemudaratan. Nak kurus ada cara betulnya..Gemuk pulak lebih banyak mendatangkan keburukan dari kebaikan. Betul tak? So, better kita KURUS DAN SIHAT!

Percayalah anda kurus, gemuk dan sihat itu adalah suatu pilihan yang anda mampu mengubahnya.

LANGKAH 2: DAPATKAN SET DETOX SHAKLEE

Anda boleh membuat pembelian produk2 detox. Anda boleh pilih dari mana-mana set detox seperti di dalam gambar di atas.

Kenapa kami buat detox ni mesti ada suplemen?

Mesti ramai tertanya -tanya kan..boleh ke nak detox je, tapi taknak suplement.

Ok..macam ni tau.

Bila detox, even dalam apa-apa program detox sekalipun, 80% proses detox tu sendiri dibuat oleh hati.

Saya ada beberapa orang kawan. Mereka bagitau saya, dia ada buat detox tapi tak ambil supplement/vitamin. Ini program detox lain, tapi dia bagitau, sepanjang join detox tanpa ambil apa-apa supplement, badan dia rasa sangatla tak selesa.

Sama juga dengan diet. Ingat. Bila kita diet, kita kurang makan.

Bila kurang makan, badan kita kurang zat. Kalau badan kurang zat, boleh membawakepada penyakit lain juga tu. Jadinya, soalan saya, zat yang diperlukan oleh tubuh kita tu, kita nak dapat dari mana?

Haa.. Itulah fungsi supplement. Untuk support organ detox kita.

Untuk rapatkan jurang nutrisi.

Faham kan?

Sebab tu kalau tgk team kami buat detox, kami segar bugar, banyak tenaga. Padahal kalori yg kami ambil masa detox, sangatlah rendah.

Sebab suplemen sgt2 membantu 🙂

Dan hasil yg kami dapat daripada program detox adalah dgn suplemen. Jadi kalau anda cuba nak buat detox sebdiri tanpa suplemen, saya sendiri sukar nak jamin berapa byk kg awak blh lost.

Macam program jomdetox, insyaalllah kalau ikut semua tips coach, senang-senang boleh lost minima 3kg dlm masa 12 hari. Ini sekali pakej ambik suplemen. Minima 3 kilo turun dalam masa 12 hari. Suka ke suka? hehe

Ok gais
Jom join!

LANGKAH 3: DAFTAR PROGRAM JOM DETOX HANYA MELALUI SID JUTAWAN

Langkah terakhir adalah pembelian yang sah mestilah dibuat sama ada daripada distributor Shaklee, atau branch Shaklee, atau online dari sistem Shaklee. Bukti pembelian diperlukan untuk proses pendaftaran ke group coaching. Pembelian mesti melalui Grup 5 Line Masters LAT Family, MIG , MFMS ,TWB ,SOUL.

Kerana kita nak bawa anda masuk 17 hari bimbingan bersama Coach Detox yang terlatih. Seperti yang anda tahu Program Jom Detox Jutawan ini sangat telah lengkap modulnya dengan ada pantauan dari Coach terlatih, cadangan meal plan, plan senaman dan lain-lain.

Ok! Lepas dah yakin yang anda mampu untuk kurus dan sihat. Jom daftar Program Jom Detox Jutawan bersama saya. Saya akan bawa anda menelusuri pengembaraan mencapai impian anda untuk sihat dan memiliki berat idaman selama ini.

Terima Kasih.

Hubungi saya: 0145436961

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s